☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Acomplia tablete za mravljenje

Acomplia tablete za mravljenje
Acomplia tablete su u nekim zemljama poznate kao Rimonabant tablete i djeluju kao potiskiva apetita. Funkcioniraju na nain da blokiraju rad endokanabinoidnog sustava. Za sada je odobrena u nekim europskim i junoamerilkim zemljama, ali mnogima je zabranjena. Prodaje se iskljuivo na recept.

Acomplia je kliniki lijek koji se koristi za lijeenje pretilosti kod ljudi kojima ne pomae niti jedna druga metoda. Usputna korist je da prestajete puiti jer za vrijeme uzimanja lijeka vam cigarete navodno imaju odvratni okus. Acomplia je dizajnirane za osobe koje vjebaju ali pate od dijabetesa tipa 2 ili dislipidamije (poveanog LDL kolesterola) i koji zbog svog zdravstvenog stanja ne mogu uzimati druga sredstva za mravljenje.

Kako radi Acomplia?

Acomplia blokira receptore CB1 u mozgu i nekim drugim organima koji su bitni za metabolike procese vezane za eer i masnoe. CB1 receptor je vezan za hipotalamus, odnosno za centar koji kontrolira jesmo li gladni ili ne. Blokiranjem receptora tijelo dobiva signal da je dobilo dovoljno kalorija i da nije potrebno unositi hranu pa prestajemo imati elju za jelom.

Nuspojave Acomplia tableta za mravljenje

Poznate i uobiajenje nuspojave su vrtoglavica, proljev, povraanje, munina, hipoglikemija, izmorenost, tjeskoba, depresija, nesanica. Sve ove nuspojave su srednje teine i mogu se oekivati kod mnogih tableta za mravljenje pa i kod Acomplia. No zbog este nuspojave depresije, Acomplia se ne smije uzimati ako imate bilo kakvih psihikih tegoba i ako uzimate bilo kakve druge tablete sa djelovanjem na ivani sustav (poput sredstava za smirenje ili antidepresanata).

Druge nuspojave koje su evidentirane kod testiranja su potekoe sa krvoilnim sustavom te razvijena intolerancija na laktozu koja je nastala nakon uzimanja tableta, a i dole je do poremeaja u vidu.

Gdje se mogu kupiti Acomplia tablete?

Acomplia tablete se mogu naruiti sa interneta.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Jedan komentar

  1. Pingback: Rimonabant tablete za mravljenje