☆eMršavljenje☆

Fitness, vježbanje, dijete i preparati… sve ono što trebate da postignete tijelo iz snova

Acai Slim kapsule za mršavljenje

Acai Slim kapsule za mršavljenje spadaju među najpopularnije kapsule za mršavljenje jer sadrže asai bobice koje u zajedničkom djelovanju sa ostalim aktivnim sastojcima dovode do mršavljenja na potpuno prirodan način. Vodeći svjetski nutricionisti širom svijeta se slažu da je asai bobica čudotvorno voće zbog toliko mnogo korisnog djelovanja na ljudski organizam.

Ovo brazilsko voće pomlađuje, skida kilograme, pubrzava metabolizam, jača imunitet, pojačava izlučivanje toksina i daje energiju.

Zbog svog djelovanja na masnoće i mršavljenje, asai je dugo vremena bila strogo čuvana tajna u Hollywoodu, dok je u Brazilu sok od acai bobica nacionalno piće koje mnogi piju. Acai preparati su postali poznati nakon što je u jednoj emisiji o njima progovorila Oprah Winfrey. Oprah je u javnosti uvijek govorila da ima poteškoća sa viškom kilograma i da je uspjeh imala sa preparatima na bazi Acai bobica. Oprah nije rekla koji specifičan proizvod je koristila, samo da je koristila acai bobice. Osim nje i Britney Spears je navodno izjavila da je koristila Acai bobice za skidanje viška kilograma.

Sastav Acai Slim kapsula

acai bobice, zeleni čaj, Garsinija, jabučni ocat, grejp, alga laminarija, mikrokristalna celuloza, magnezij stearat
Acai bobice su bogate vlaknima koja potpomažu probavu i utječu na brži prolazak hrane kroz organizam čime se postiže da se kalorije iz hrane znatno manje pretvaraju u masne naslage. Velika količina tih vlakana daje osjećaj sitosti i smanjuje potrebu za hranom (smanjuje apetit). Acai sadrži veće količine amino-kiselina (19 identificiranih amino kiselina) koje su neophodne u izgradnji mišićnih vlakana. Esencijalne masne kiseline (omega 3, 6 i 9) koje su također prisutne u asai beri voću (oko trećine sadržaja Acai-a čine ove kiseline) održavaju razinu zdravog kolesterola i ubrzavaju metabolizam čime se postiže da se hrana brže prerađuje.
Acai Slim kapsule za mršavljenje

Zeleni čaj u svom sastavu ima teobromin i kofein koji oslobađaju masnoće zarobljene u adipoznim stanicama u potkožnom tkivu (poznato kao celulit) i omogučava brže izgaranje tih masnoća. Zeleni čaj također sadrži katehine za koje se zna da specifično djeluju na masne naslage u području trbuha.

Garsinija (Garcinia cambogia), poznato i kao mangosten, je voće koje liči na malu tikvu a prirodno raste u Indiji. Plod garsinije je prepum HCA (hidroklorične kiseline) za koju se tvrdi iz mnogih laboratorija da potiskuje apetit i ubrzava izgaranje masnoća. Teorija iza tih istraživanja kaže da HCA iz Garsinije blokira enzime po nazivu citrat liaza koji služi da tijelo višak ugljikohidrata pretvara masnoće. Kada se ovaj enzim blokira, dolazi do oksidacije ugljikohidrata jer se ne može započeti proces spremanja masnoća, a tako u stvari izgarate kalorije.

Alga Laminarija je vrsta morske alge iz porodice phaeophyceae. Stanične stijenke ovih algi su celoluzno-pektinske prirode tako da imaju osobine vezivanja vode i ubrzavaju peristaltiku crijeva što dovodi do izlučivanja balastnih i štetnih tvari iz organizma. Od minerala kojih ima u tim algama najznačajniji su jod i magnezij koji stimuliraju rad štitnjače. Alga laminarija ubrzava metabolizam i pomaže otapanja masnih naslaga. Pokazala je efikasno djelovanje protiv celulita i starenja kože te se zbog toga često koristi u mnogim sredstvima protiv celulita.

Jabučni ocat na dugoj listi bolesti kojima pomaže, uz artritis, osteoporozu, visok kolesterol, nizak krvni tlak, smjestio se i kao sredstvo koje potpomaže probavu i regulira tjelesnu težinu. Jabučni ocat prirodni je antioksidant, antiinflamatorik, antispazmodik, detoksikant, dermetik, metabolik, hipertenzor, hepatik, kozmetik, kardiotonik, laksativ, mikocid, sekretolik, stimulans, tonik. Ovo dakak vrijedi za prirodno fermentirani jabučni ocat, ne za industrijski. Ukoliko je rađen prirodno onda može sadržavati vitamin A i B, posebno B5, te mnogo vitamina C i minerala kao klaij, fosfor, kalcij, klor, magnezij, natrij, silicij, sumpor, željezo te enzime i aminokiseline (alanin, arginin, cistin, glutaminska kiselina, glicin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, prolin, triptofan, tirozin), no industrijska verzija toga nema. Najviše zbog prisustva kalija potiče metabolizam i rad probavnog sustava, i neovisno o ovim kapsulama, prirodni jabučni ocat je sredstvo koje bi trebalo koristiti u svakoj salati.

Grejp sadrži mineralne sterole, biljno ulje i bioflavonoidne komponente, zatim C vitamin, folat, željezo, kalcij, crvenu i ružičastu verziju karotena i pektin. Iako je grejp relativno veliko voće, sadrži vrlo malo kalorija. Nije dokazano da ima tvari koje pomažu u smanjenju težine, ali je dokazano da ako u slučaju gladi pojedete jedan grejp prije jela, onda jedete mnogo manje, te na taj način možete smanjiti unos kalorija. Grejp pomaže kod mnogih bolesti zbog svog sastava, no zbog gorkog okusa se relativno rijetko konzumira.

Efekte nakon uzimanja asai beri kapsula ćete osjetiti relativno brzo, kažu već nakon nekoliko dana. Osjećati ćete se puni energije i vidljivo gubite ne težini. No morate znati da asai beri neće neutralizirati masti i šećere koje pojedete, nego će samo pomoći tijelu da se riješi onoga što je već u njemu. Zbog toga je preporučljivo da pijete dota tekućine za vrijeme uzimanja ovih kapsula i da izbjegavate hranu baziranu na masnoćama i ugljikohidratima.

Kako se uzima Acai Slim kapsule za mršavljenje?

1 kapsula dnevno pola sata prije doručka uz čašu vode. Kutija sadrži 20 kapsula, a preparat se smije uzimati najduže 90 dana neprekinuto.

Ove kapsule ne smiju uzimati:

-> trusnice i dojilje
-> osobe na antikoagulantnoj terapiji
-> osobe koje uzimaju lijekove za neke kronične bolesti (obavezno se savjetovati s liječnikom prije uzimanja)

Nuspojave

Nuspojave kombinacije ovih sastojaka nisu poznate, ali možete očekivati nuspojave koje mogu uzrokovati pojedinačni sastojci u ovim kapsulama.

Acai bobice mogu dovesti do grčeva, proljeva, glavobolja, dehidracije, i moguća je alergijska reakcija.

Gdje se može kupiti Extra Acai Slim kapsule za mršavljenje?

Možete ih naručiti sa web stranica tvrtke koja ih nudi (cijena kutije sa 20 kapsula je oko 15 eura), a također i slične proizvode pronaći u nekim ljekarnama. Sličan preparat Pure Acai Berry (kutija sadrži 90 kapsula i košta 43 eura, cijena može varirati) možete naručiti ovdje.

Ukoliko ste već koristili ove kapsule molimo vas navedite nam vaša iskustva kako bi ostali čitatelji mogli odlučiti žele ili ne koristiti ovaj preparat.

Upis komentara troši više kalorija od samog čitanja

komentara

Komentirajte putem Facebooka.